Kmečki turizem Goriška Brda

Kmečki turizem Goriška Brda. Kmečki turizem je pomembno gospodarsko področje domačinov v Goriških Brdih. Poleg naravnih danosti, lepot, ki jih je na tem območju obilo, so se mnoge kmetije odločile tud Kmečki turizem je pomembno gospodarsko področje domačinov v Goriških Brdih. Poleg naravnih danosti, lepot, ki jih je na tem območju obilo, so se mnoge kmetije odločile tudi za to dodatno dejavnost.

Kmečki turizem je tu dejaven skozi vse leto. Pozimi okušamo izbrano briško kulinariko in odlična briška vina, pomlad ovije Goriška Brda v v barvi roza in belo, ker cveti sadno drevje, poleti občudujemo zelene vinograde, okušamo sočno sadje, jesen pa nam prinese trgatev in kmalu sledi Martinovo s pokušino novega vina.

Turistična kmetija Kabaj Morel je idealen kraj za tiste, ki bi radi preživeli enkratne počitnice v Goriških Brdih, kjer barve in vonji narave prebudijo v vsakemu že davno pozabljene čute. Pri nas se lahko odpočijete v 6 prijetnih sobah, kjer ima mir glavno besedo. Naš kuhar vas bo vsak dan presenetil s tradicionalnimi jedmi, katerim vedno doda ščepec novosti, naša vina pa presenetijo in razvajajo tudi največje poznavalce. Goriška Brda so namreč idealen kraj za mnoge rekreativne dejavnosti kot so pohodništvo, gorništvo, izletništvo, kolesarjenje, jahanje in obiskovanje mnogih naravnih značilnosti. V Bližini je Jadransko morje, dolina Soče, Julijske Alpe in prečudoviti Kras.